NEW IN | Újdonságok a neszesszeremből

by - december 10, 2018

A< AVON > hónapról hónapra nagyszerűbbnél nagyszerűbb újdonságokkal rukkol elő, az ünnepek közeledtével azonban még a szokottnál is jobban kitettek magukért, hiszen 20, azaz húsz darab (!) ajakkencével kényeztettek el bennünket. 
Az új formulájú, folyékony rúzsok mellett ma megmutatom nektek az ünnepi köntösbe öltöztetett slágerszempillaspiráljukat is, amiben szinte lehetetlen csalódni.



AVON TRUE SUPERSHOCK SZEMPILLASPIRÁL
Szempillaspirálból soha nem elég, hiszen ez az egyik olyan dekorkozmetikum, amit higiéniai okokból viszonylag sűrűn (kb. háromhavonta) cserélni kell.
Higiéniából egyébiránt az AVON csillagos ötösre vizsgázik, mivel kevés olyan márka van a piacon, aki nyitogatásbiztos zárófóliával is ellátja a szemre való termékeit - az AVON azonban megteszi.
A fólia dizájnja egyszerű, nem hivalkodik, a fekete és a fehér színekkel operál, és minden fontos információt megtalálunk rajta, úgymint: név, szín, termékleírás, szavatossági idő, stb...



Ami azonban a csomagolás alatt lapul, az maga a csoda: csillagok, fények, ünnepi hangulat, olyan, mintha egy szikrázó fényfüzér ölelné körül a dekoratív tubust.



Teljesítményét tekintve sokat vártam ettől a spiráltól, mert túlzás nélkül állíthatom, hogy a márkának ez a legjobban sikerült spirálja.

Az állaga nagyon könnyed, már-már légiesnek mondanám, nem ragad és szörnyen tartós (másfél óra intenzív edzést simán kibírt, nem pereg, nem potyog, nem maszatolódik!).

A keféje egy nagyméretű szintetikus applikátor, amivel könnyen elérhetők a felső pillák, a szemzugok is, az alsó pillasoron viszont méretéből adódóan ügyeskedni kell egy kicsit. Ettől függetlenül szépen szétválasztja a pillákat, ha több réteget viszek fel belőle, akkor sem tapadnak össze. Ahogyan ígéri: dúsít és hosszabbít, és természetesen feketít is.



Mindennapi használatra is tökéletes választás, micellás vízzel és olajos lemosóval is könnyen lejön. Hipoallergén termék, érzékeny szemű lányok is bátran nyúlhatnak utána.
Teljes ára 1.999 Ft, de gyakran vannak rá akciók, sőt, sokszor más piperékkel összecsomagolva is kapható.


mark. folyékony ajakrúzs
Nem túlzok, ha azt állítom, hogy soha nem voltak olyan népszerűek a folyékony ajakrúzsok, mint napjainkban.
2017. novemberétől az < az AVON kínálatában > is megtalálhatók mindenki kedvencei, matt és fényes verzióban is. 10-10 árnyalat szerepel a termékpalettán, a hétköznapokon hordható szolid színektől kezdve az egészen vadító, bevállalós árnyalatokig.
fotó: AVON

A matt vonalból személyes kedvencem a WHIPPED LATTE névre keresztelt gyönyörűség, őt a felső sor jobb oldalán találjátok a képen, és amiről szeretnék egy kicsit részletesebben is beszámolni nektek, hiszen egy nude matt rúzs minden nő neszesszerjének alapdarabja kell, hogy legyen.



A kollekció rúzsainak csomagolása nagyon csinos, remekül záródó, kézreálló, könnyen kitekerhető 7 ml-es tégely, amit egy helyes papírdobozba zárva kapunk kézhez.


Az ecset alakjából adódóan könnyű felvinni az ajkunkra, plusz ecsetet nem szükséges használnunk. Felkenés után egyáltalán nem szárítja az ajkakat, sőt, nagyon krémes, lágy állaga van, az esetleges száraz részeket nem hinném, hogy kiemelné (bár továbbra is csak javasolni tudom, hogy ajakradírozzatok és hidratáljatok, lányok!).
Étkezések, puszilkodások után igazítani kell rajta, de egyenletesen kopik.

A mark. folyékony ajakrúzsait < ITT > tudod online megrendelni, jelenleg 1.299 Ft-ba kerülnek 2.299 Ft helyett.



Ti próbáltátok már valamelyik újdonságot?
Melyik a kedvenc AVON terméketek?

You May Also Like

0 megjegyzés