TÉLI STÍLUSKALAUZ | Manzara kívánságlista

by - január 12, 2019


Olykor-olykor el szokott kapni a vágy, hogy letelepedjek egy frissen főzött kávéval a laptopom elé, hogy kicsit szétnézzek a boltok virtuális kínálatában.

Egy ideje meglehetősen minimalista stílusban vásárolok, ami azt jelenti, hogy csak olyan holmikra költök, amiket abszolút reálisnak gondolok, és amikkel hosszútávra tervezhetek, de azért egy-két új és ízléses darabbal szeretem időnként felfrissíteni a ruhatáram.

A < Manzara > olyan online bolt, ahol hosszú órákat is el lehet tölteni a nézelődéssel, ezért a mai posztom teljes egészét nekik szánom.



_______________________________________________

TÉLI KÍVÁNSÁGLISTÁM
_______________________________________________



PULCSIRUHÁK
"Télen nem lehet csinosan öltözködni" - mondja ezt a nők legtöbbje, hiszen sokszor tényleg annyira hideg van, hogy hat réteg ruha nélkül legszívesebben ki sem mozdulnánk otthonról.
A hidegebb hónapokban én sem szívesen veszek fel vékony, vagy mélyen dekoltált holmikat, viszont ilyenkor is szeretek csinos maradni.
A kötött női felsők szerencsére újra virágkorukat élik, ezt a trendet pedig személy szerint én kifejezetten kedvelem. Lehet szűk, vagy oversize, egy kötött pulcsiruha mindannyiunk gardróbjában alapdarabnak számít.




Nálam nincs tél néhány különleges, jól szabott női pulóver nélkül, a Manzara webshopjában pedig rengeteg mintában és színben találunk belőlük.
A kedvenceimet szinte bármivel feldobhatjuk, ami otthon megtalálható: viselhetjük őket bokacsizmával, bőrdzsekivel, statement nyaklánccal, szinte tényleg bármilyen kiegészítővel.





KABÁTOK
A tél elengedhetetlen kellékei a változékony, mínuszokkal tűzdelt napokon a kabátok. Ez is egy színes család a ruhatárunkban, hiszen rengeteg fazonból, stílusból és anyagból válogathatunk.






Amint látjátok, a Manzara egy rendkívül sokoldalú, színes, és pénztárcabarát webshop, ahol a bikinitől kezdve a télikabátokon át a kiegészítőkig szinte bármit megtaláltok.
Külön kiemelném nektek, hogy a szállításuk villámgyors: a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül mindig megkapjátok a kiszemelt szépségeiteket, csere- és visszavásárlási lehetőséggel.


A Manzara shopját megtaláljátok a www.manzara.hu weblapon, Facebookon manzara.hu, Instagramon pedig @manzara_hu néven!


* szponzorált bejegyzés, támogató: manzara.hu

You May Also Like

0 megjegyzés