WALTZ7 | Az én időm

by - március 03, 2017

Szerintem minden valamirevaló nőnek van legalább egy „beauty kattanása”. Tudjátok, valami olyan dolog, amiért különösen rajongunk, amire nem sajnáljuk a pénzt, és aminek keretén belül bűntudat nélkül halmozzuk az újabbnál újabb szépségápolási készítményeket. 
Nekem több ilyen szenvedélyem is van, kimondottan nagy testápoló- és alapozófüggőségben szenvedek, de amire mindennél jobban rá vagyok feszülve mostanában, az az otthoni wellnessezés.
Hogy ennek mi rejlik a hátterében, azt magam sem tudom, mindenesetre arra gondoltam, hogy ma megmutatom nektek azt a különleges és vadonatúj zuhanyterméket, ami manapság páratlanná varázsolja a reggeleimet.



~ WALTZ7 ZUHANYTABLETTA ~



"A WALTZ7 zuhanytabletták védett formulájának kifejlesztése Bécsből kiindulva, német gyógyszerészeti eljárástechnikai specialistákkal együttműködve történt. Az illatok megalkotását francia parfümkészítők végzik gondosan válogatott, magas minőségű illóolajok felhasználásával, természetesen vegán módon." - amikor a fenti mondatokra rátaláltam a WALTZ7 honlapján, a www.walzt7.hu-n, a francia parfümkészítők, a minőségi illóolajok, valamint a vegán módon kulcsszavakon akadt meg először a szemem.
Azon töprengtem, hogy létezik-e olyan zuhanytermék, ami mindezen pozitív tulajdonságot magába tudja foglalni.
Nem tagadom, szkeptikus voltam.

Aztán tovább olvasgatva az oldalt - később pedig a kezembe véve a terméket - rájöttem, hogy egy nagyon komolyan átgondolt branddel állok szemben, akik zuhanytablettáit egyszerűen csak bele kell helyeznem a zuhanytálca egy tőlem és a vízsugártól távoli pontjába, majd élveznem a valódi parfümillatú, kiváló minőségű aromákat - kipróbálás után úgysem marad senkinek semmi további kétsége.

Azok számára, akik nem ismerik a zuhanytablettát, mint termékcsoportot, érdemes először ugyanazt a BEST OF 3 fantázianévvel felruházott összeállítást megrendelnie, mint amit én is kipróbáltam, hiszen ebben a prémium minőségű, vízhatlan dobozban három különböző Aroma Tab-ot találunk egyszerre.


01 | ENERGIZING MINT
A zöld színű tasakban egy mentás, nagyon intenzív illatú tabletta lapul, őt próbáltam ki először egy kicsit náthásabb, hűvösebb reggelen. És milyen jól tettem! A zuhanyzás felért egy kisebb aromaterápiával.
Ha megtetszett nektek is, ENERGIZING MINT néven találjátok a WALTZ 7 honlapján.
Elérhető 3 db-os és 7 db-os kiszerelésben is, előbbi 2.950 Ft-ba, utóbbi 5.950 Ft-ba kerül.



02 | INSPIRING LEMONGRASS
A sárga tasakos, citromfüves tablettától eleinte féltem egy kicsit, mert a friss, lédús citrusfélék illatát csak nagyon kevés esetben tudják a kozmetikumgyártók valósághűen visszaadni. A félelmem azonban alaptalannak bizonyult, hiszen az INSPIRING LEMONGRASS egy nagyon fenséges, nyugtató illatú tabletta, amit leginkább egy kancsónyi, jégkockákkal és citromkarikákkal teli limonádéhoz tudok hasonlítani.
Azért, hogy a fülledt nyári reggelek is energikusan induljanak, biztosan be fogok szerezni egy nagy dobozzal belőlük!

03 | RELAXING LEVANDER
A levendulával sajnos (de mondhatnám úgy is, hogy szerencsére) nem vagyunk jó barátságban, az illata számomra egyszerre fullasztó, émelyítő és taszító. Piperékben ez a hiba hatványozottan elő szokott jönni, biztosan ti is futottatok már bele az üzletek polcain valamilyen kencébe, ami „rovarirtósan” levendulás volt. A RELAXING LEVANDER tabletta a klasszikus levendulaillatot hozza, így nem az ő hibája, hogy nem szerettem meg, másoknak viszont biztos, hogy nagy kedvence lehet.



Amit mindhárom tablettáról el lehet mondani az az, hogy prémium minőségű alapanyagokból készülő, pihentető és frissítő élményt nyújtó zuhanytablettákat rejt a szintén prémium minőségű csomagolás.
A tabletták viszonylag nagy méretűek, a zuhanyzás idejétől függően akár 2-3 alkalommal is használhatjuk őket.
Színezékmentes összetevőkből készülnek, így a zuhanytálcán egyik sem hagy maga után foltot.
A zuhanyzás rajongóinak, a kádfürdőt mellőzőknek és az otthoni wellnessezés szerelmeseinek is csak ajánlani tudom!


Ti használtatok már zuhanytablettát?
Zuhany- vagy kádfürdőzéspártiak vagytok?

You May Also Like

0 megjegyzés