Aromax Botanica | A legújabb micellás vizek a górcsövem alatt

by - január 29, 2018

A micellás vizekhez már-már beteges vonzalom fűz, manapság el sem tudom képzelni az esti, vagy a reggeli arctisztításom nélkülük, noha amikor először találkoztam velük, még jócskán a szkeptikusok táborát erősítettem.
Az utóbbi néhány hónapban persze gyökeresen megváltozott a véleményem erről a termékcsoportról (is), köszönhetően annak, hogy a kozmetikai cégek jobbnál jobb arctisztítókat dobnak a piacra.
A mai bejegyzésemben is igazi kincseket fogok megmutatni nektek, amiket szerintem nagyon fognak szeretni az érzékeny bőrű, az árérzékeny és a natúrkozmetikumokat kedvelő lányok is.


Legújabb kincseim az Aromax Botanica háza tájáról érkeztek, és mindjárt ketten is vannak. Egyikük a kimondottan érzékeny bőrűek számára kifejlesztett "Micellás sminklemosó és arctisztító víz aloe verával", míg másikuk a "Micellás sminklemosó és arctisztító víz rózsavízzel".
Nézzük, mit ígérnek!
"Az Aromax Botanica Micellás sminklemosó és arctisztító víz amellett, hogy kíméletesen eltávolítja a sminket, olyan összetevőkkel rendelkezik, melyek segítségével gyengéden tisztítja és kondicionálja akár az érzékeny bőrt is. A mesterséges illatanyagmentes sminklemosó víz a száj- és szem környékén is alkalmazható. A benne lévő micellák magukba zárják a szennyeződéseket, így alkohol nélkül is gyengéden tisztítja a bőrt."
És hogy mi a valóság?
Azt is mutatom!
  • illat: rengeteg arctisztító bukik el azon, hogy mesterséges illatanyagokkal fűszerezik termékeiket, hiszen ezek az összetevők irritál(hat)ják a rájuk érzékeny lányok szemét és bőrét, így ők általában nem is szoktak kísérletezni parfümtartalmú micellás vizekkel. Az Aromax Botanica vadiúj vizeit viszont bátran használhatja mindenki, hiszen egy natúr, mesterséges illatanyagokat egyáltalán nem tartalmazó micellás vízről beszélünk. A zöld kupakos aloe verás darab egy enyhén fanyar, természetes illatú termék, míg a színtelen kupakos készítmény igazi lágy, rózsaillatú. 5/5


  • csomagolás: az Aromax Botanica a micellás vizeit átlátszó műanyagból készült, henger alakú flakonokban forgalmazza, amikről nekem a víz tisztasága jut az eszembe. Nincsenek csilli-villi feliratok, glamouros ámulatba ejtés, csak és kizárólag a színtiszta termék van. A flakon nagyon puha, de nem tűnik törékenynek, én nyugodt szívvel dobnám be a táskámba, ha úgy alakulna. A kupak szorosan záródik, a kiöntőnyílásán keresztül pedig annyi folyadékot tudunk a vattakorongunkra juttatni, amennyire szükségünk van. 5/5

  • hatékonyság: a micellás vizeim hatékonyságát legjobban a szemsminkem eltávolításakor tudom lemérni, ennek alapján pedig kijelenthetem, hogy az Aromax semmivel sem marad el egy-egy drágább, mára ikonikussá vált társától. Néhány másodpercig kell csak a szememen tartani a vattakorongom, mert a micellák szuperhatékonyan végzik a dolgukat. Nem húzom a halántékomra a szemfestékem, minden szennyeződés a korongba zárva marad. 5/5*
  • kíméletesség: nem szükséges percekig dörzsölni a szemem, egyszerűen el tudok mindenféle sminkterméket és szennyeződést távolítani az arcomról, ami azért fontos, mert a lehető legkevesebb esélyt akarok adni magamnak arra, hogy kárt tegyek a szemkörnyék finom és érzékeny bőrében. Hogy konkrétumot is mondjak: egy-egy vattakorong bőven elég a szemsmink eltávolításához még akkor is, ha vízálló spirált használtam. 5/5
  • összetevők: elképesztően szépek! Semmi irritatív dolog, parfüm, alkohol vagy parabén! A zöld kupakos az aloe vera gél mellett értékes vitaminokat és antioxidánsokat is tartalmaz, míg a rózsavizes értelemszerűen rózsavizet a többi regeneráló és hidratáló összetevő mellett. 5/5
  • ár: az Aromax Botanica micellás vizeinek legnagyobb előnye a versenytársaival szemben - a csodaszép összetevői és hatékonysága mellett - a kedvező ára, egy 250 ml-es flakon ugyanis 1.350 Ft-ba kerül mindössze, amire a www.aromax.hu oldalon további kedvezményeket is igénybe tudtok venni egy-egy vásárlócsalogató akció keretén belül. 5/5





EXTRA TIPP
Vékony, érzékeny bőr, apró szarkalábak, pindurka ráncok - ez jellemzi a szemkörnyéket, ha elmúltunk - nagyjából - 12 évesek.
Azt ugye mindannyian tudjuk, hogy szemünk a lelkünk tükre, a legárulkodóbb, legkifejezőbb területe arcunknak, viszont csak nagyon kevesek figyelnek oda arra, hogy ezt a kényes zónát egy egyszerű hidratálónál valami extrábbal ápolják.
A legjobb, amit tehetünk, ha egy speciálisan erre a területre kifejlesztett kozmetikumot használunk. Az én kedvencem amióta csak felfedeztem, az Aromax Botanica mandulaolajat és sheavajat tartalmazó ránctalanító szemkörnyékápolója, ami elképesztően cuki kiszerelésben kapható, nagyon kellemes illatú, és szuperhatékony.
Én a hűtőben tartom, hogy a hatása még ütősebb legyen. :)


Amit összességében véve elmondhatok az Aromax Botanica-ról és a termékeikről: egy nagyon profi, jól átgondolt és felépített márkáról van szó, akiknek tényleg fontos, hogy a készítményeiket vásárlók elégedettek, valamint egészséges és ápolt bőrűek legyenek!

You May Also Like

3 megjegyzés