KÍMÉLETES ÉS DÖRZSÖLÉSMENTES ARCTISZTÍTÁS | Magister Products Drystopper Arctisztító Hab teszt

by - február 13, 2019

     Szeretem a magyar márkákat a kozmetikumok világában is. Kompromiszumokat azonban nem kötök szívesen, így csak akkor válok rajongójává és feltétel nélküli elkötelezettjévé az adott cégnek, ha annak van mondanivalója számomra, valamint ha határozott elvek és elképzelések mentén létezik.

     A Magister Products 100%-ban természetes alapanyagokból, 100%-ban vegyszermentes kozmetikumokat készít több évtizedes múlttal rendelkező receptek alapján Vas megye egyik legmodernebb kozmetikai telephelyén.

Nem hangzik rosszul, ugye?



Dr. Mester Lajos gyógyszerész 1965-től folyamatosan készít és fejleszt különböző, a vásárlóközönség igényeit minél szélesebb körben kielégíteni kívánó, magisztrális kozmetikumokat. Mára, az évek óta rendszeresen visszatérő vevők pozitív visszajelzései következtében egész termékcsaláddá nőtték ki magukat a Magister Products készítményei.
Napjainkban Dr. Mester Lajos unokája, Dr. Mester Ildikó gyógyszerész nyújt segítséget készítményeivel mindazoknak, akik számára a vegyszermentes bőrápolás értékkel bír.

Ma a márka egyik sikertermékét mutatom meg nektek!


Magister Products DRYSTOPPER Arctisztító Hab Száraz Bőrre


MIT ÍGÉR?
"Krémesen selymes habjával és intenzíven hidratáló összetevőivel ideális formula a száraz, vízhiányos bőr tisztítására. Aktív komponensei között szerepel a bőrpuhító urea, a hidratáló olíva szkvalén és az élénkítő hatású szantálfa.
A növényi kollagén segít megtartani a bőr víztartalmát, ezáltal jelentősen javítja annak tónusát. 
A hagyományos szappanokkal szemben pH semleges arctisztító."



HASZNÁLATA
A Magister ajánlása szerint egy-két pumpálásnyi habot szükséges eloszlatni a vizes arcbőrünkön, amit rajta kell hagyni kb. egy percig, majd pedig leöblíteni.
A procedúra éppúgy néz ki a valóságban, mint a leírásban: két pumpálásnyi hab és egy perc pihenő után jöhet az öblítés!
 

AZ ARCTISZTÍTÓ HAB HATÓANYAGAI

forrás: Krémmánia

A kulcsösszetevők a termékben az INCI 7. helyén álló urea, a 11. helyen álló panthenol, és a 14. glycerin. Mindannyian vitathatatlan szerepet töltenek be a hidratálásban (hűen a DRYSTOPPER jelzőhöz), hiszen megkötik a vizet, puhítják és nyugtatják a bőrt, száraz bőrű nőként ezekért az összetevőkért különösen hálás vagyok.




CSOMAGOLÁS
Az arctisztító hab pumpás műanyag flakonba került, a pumpáért üdvözlöm is a gyártót, hiszen higiéniai okok miatt én évek óta a pumpás kiszerelés élharcosa vagyok.
A termék áttetsző kupakja is műanyag, és anélkül, hogy szándékomban állna megbántani bárkit is, el kell mondanom, hogy ez az egyetlen gyenge pontja a készítménynek.
A koncepciót, miszerint a Magister Products 100%-ban természetes és natúr kozmetikumokat állít elő, értem és szeretem, de nekem ezzel a nívótlan műanyaggal az a bajom, hogy egyszerűen nem illik a patinás cég filozófiájához (még akkor sem, ha újrahasznosított az adott műanyag). Ez az arctisztító hab és maga a Magister Products is sokkal komolyabb kozmetikai vállalat annál, minthogy ilyen egyszerű műanyagflakonba csomagolja az amúgy zseniális termékeit.
A termék dizájnja viszont lenyűgöző: egyszerű, sallangmentes és visszafogott. A kupak is remekül zár, utazáskor nyugodtan magunkkal tudjuk vinni, biztosan nem fog semmilyen balesetet okozni.




ÁLLAG
A kifújt hab állaga képlékeny, lágy és levegős, nincs olyan kemény, mint egy borotvahab vagy egy hajhab. A hatékonyságát ez a tényező nyilván semmiben sem befolyásolja, két pumpálásnyi mennyiséggel kíméletesen és gyengéden meg tudom tisztítani az arcbőröm. Vízzel érintkezve nem habzik, nem képez végeláthatatlan buborékokat.




HATÉKONYSÁG
A szememről én mindig külön, több lépésben szoktam eltávolítani a sminket, így azzal ennek az arctisztító habnak nem szükséges megküzdenie, az arcomról viszont gyengéden és hibátlanul eltávolít minden szennyeződést.


AJÁNLOM-E?
A micellás vizek korában nehéz újat mutatni az arctisztítás területén, a Magister Productsnak viszont ez sikerült. Arctisztító habja maradéktalanul, dörzsölés nélkül, kíméletesen távolít el mindent az arcbőrről úgy, hogy közben nem csíp, nem szárít és nem irritál.
Még az érzékeny bőrű lányoknak is jó szívvel ajánlom.



MAGISTER PRODUCTS Drystopper Arctisztító Hab Száraz Bőrre
Kiszerelés: 150 ml
Ár: 3.590 Ft
Lelőhely: magisterproducts.hu



*a bejegyzést a Magister Products szponzorálta

You May Also Like

0 megjegyzés