SZERELEM ELSŐ RÚZSOZÁSRA - INGLOT Basic Ajakrúzs (127)

by - február 20, 2019

     A klasszikus piros rúzs egyetlen kifinomult nő sminkes bőröndjéből sem hiányozhat, hiszen egy vérbeli beauty-nagyágyúról beszélünk: a tökéletes piros rúzs szexi, minden ruhadarabunkhoz passzol, a legegyszerűbb outfitünkbe is színt visz, az arcunk pedig egyszerűen kivirágzik tőle.

Azokon a reggeleken, amikor csak egy 15 perces készülődésre van időm, én magam is a rúzsaimmal szoktam trükközni: ha az egyszerűségre törekszem, mindössze egy nude rúzst teszek fel, viszont ha dögös és kihívó akarok lenni, akkor merészebb színek után nyúlok.

Hogy mennyire fontosnak tartják a luxusmárkák a piros rúzzsal való jelenlétüket a piacon, azt mi sem mutatja jobban, mint hogy nincs olyan márka, aki ne kísérletezne szebbnél szebb vörös és piros színeket előállítani, miközben a vörös rúzs jelentése a történelem folyamán időről időre változott. Voltak korok, amikor uralkodónők, szépségideálok vagy épp dívák viselete volt, máskor kizárólag a prostituáltaké, de előfordult olyan is, hogy a női helytállást jelképezte.

Ma szerencsére újra virágkorát éli, és az INGLOT-nak hála megmutathatom nektek a tökéletes, hiba nélküli tűzpiros rúzst.





Az INGLOT nevű kozmetikai vállalatot 1983-ban egy gyógyszergyárnál kutatóvegyészként dolgozó fiatal férfi, Wojciech Inglot alapította, akinek elsődleges célja az volt, hogy prémium minőségű kozmetikai termékeket állítson elő - elérhető árakon.
Wojciech munkája során a legjobb és a legmegbízhatóbb alapanyagokat használta fel, így sikere előre borítékolható volt.
Minden INGLOT termék az Európai Unión belül készül, 100%-ban állatkísérlet-mentesen.

A márka ma a szakmájukban legjobb sminkmesterekkel és színspecialistákkal dolgozik együtt annak érdekében, hogy a legfrissebb szín-, textúra- és termék trendekkel jelenhessenek meg a piacon. 
A termékfejlesztésnek nagyon fontos szerepe van az INGLOT-nál: a világon például elsőként náluk jelent meg a piacon olyan körömlakk, amely a fedés alatt engedi a körmöket lélegezni, ezáltal nem csak szép külsőt biztosít, de gondoskodik azok egészségéről is.
____________________________________________________________________________

Az INGLOT-nál működő, méltán népszerű Freedom System-ben rejlő lehetőségek is egyedülállóak a piacon: 

____________________________________________________________________________

az óriási termékportfólióval rendelkező márka szinte végtelen számú megoldást kínál az arc- és testszépítés területén, sminktermékeit a legnagyobb divatházak használják különböző kampányaikhoz és a divathetek kifutóin.



INGLOT Basic Ajakrúzs - 127


127-es árnyalatú basic ajakravaló egy gyönyörű, telt, hideg meggypiros szín, ami igazán szexis felkenve, és ami kötelező, hogy ott legyen minden nő nesszeszerjében.


A legtöbb professzionális luxusmárkánál a fekete az alapszín, ezesetben is ezt kapjuk, és bár kozmetikumok esetében a belbecs sokkal fontosabb, mint a külcsíny, ezúttal a külcsínyt sem hagynám szó nélkül, ugyanis nagyon mutatós köntöst kaptak.

A rúzs hüvelye kiválóan záródik, táskabarát, nálam a felirat sem kezdett még el kopni, pedig mostanában csak ezt a ajakkencét használom. Apropó, felirat! Lesz még róla szó...

A rúzs klasszikus, ferdére vágott oszlop forma, amivel meglehetősen könnyű szépen rúzsozni kontúrozás és ecset használata nélkül is.


A termék fedése magas, hihetetlenül pigmentált, finise krémes. Textúráját tekintve is krémes és lágy, könnyen siklik az ajkakon és hosszú órákig ott is marad. Az ajkakat nem szárítja, szépen kitölti a barázdákat, és órákkal később is hidratált érzés marad utána.


SZERELEM ELSŐ RÚZSOZÁSRA
Kissé bizarrnak hangzik, ha egy nő szerelmes lesz a rúzsába, ám a márkahűség kiépítésének folyamatát biztosan ismerik az INGLOT profi marketingesei is: azon túl, hogy egy luxus minőségű rúzst kapunk megfizethető áron, a márka egyfajta érzelmi kötődést is képes kialakítani a vásárló és a kozmetikumok között. Teszi ezt például azzal az aprócska, ám hatalmas jelentőségű figyelmességgel, hogy a klasszikus kis piroskát névre szólóan készíti el.
Tegye fel a kezét, aki ennek ellen tudna állni! 

Engem mindenesetre kilóra megvettek.



INGLOT WEBSHOP: https://inglot.hu/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/inglothungary/
INSTAGRAM: @inglothungary
BOLT: allee, Arena Mall, Bud Airport

You May Also Like

0 megjegyzés