Natúr kedvencek a Magister Product-tól

by - március 12, 2019

     Nagyon nehéz elfogulatlanul írnom a Magister Products termékeiről, és nem, nem azért, mert "tesztelésre" érkeztek hozzám, hanem azért, mert egyszerűen odavagyok magáért a márkáért és azokért az értékekért, amiket dr. Mester Ildikó vezényletével képviselnek.

Amikor megérkeztek hozzám ezek a kencék, órákon keresztül csak nézegettem őket, mert nem akartam beléjük rondítani, mára azonban eljutottam odáig, hogy megosszam veletek a tapasztalataimat róluk.




Chiao Chia arckrém 60 ml / 3.590 Ft

"Könnyű, mégis felettébb hatékony arckrém a normál, vagy vízhiányos arcbőr hidratálására. A harmatosan sugárzó bőr az azték chiamaggal, a vörös gojibogyóval és a friss őszibarackkal kezdődik. Csempésztünk bele bőven természetes vízmegkötőt is, a 24 órás hidratáltságért Pentavitin® felel,  melynek hatása oly annyira tudományos, mint ahogyan a neve hangzik." -ígéri a gyártó.

Az ígéretek pedig remekül fedik a valóságot. 


Magister Products arcápoló termékeinek legtöbbje fémkupakos üveg csomagolást kap, ami bennem már első pillantásra is azt a benyomást kelti, hogy itt bizony egy nagyon profi brand roppant minőségi kencéjével állok szemben. 
A dizájn letisztult, a címke egyszerű, átgondolt és kifejezetten dekoratív, a krém sértetlenségéről pedig egy perforált papírszalag gondoskodik.


Magáról a Ciao Chia arckrémről azt érdemes tudni, hogy ugyanúgy, mint a márka összes többi készítménye, vegyszerek felhasználása és állatkísérletek végzése nélkül készül, 100 %-ban természetes összetevők felhasználásával.
Natúrkozmetikum lévén olyan kiváló összetevők gondoskodnak a hidratálásról és a vízmegkötésről, mint például a goji bogyó, a kozmetikai ipar legújabb üdvöskéje, a bio chiamag olaj, a gyulladáscsökkentő aloe vera, a vízmegkötő és nedvességpótló urea, és a termék fantasztikus illatát adó őszibaracklé.


A blogom instagram felületén volt már szó erről az arckrémről, amiből sejthetitek, hogy mostanában szerves részét képzi a arcápolásomnak. Különösen szeretem benne, hogy kétféleképp tudom használni:

  • esténként, az arctisztítási rutinom végén, belemasszírozva a bőrömbe nyugodtan fekszem le aludni, mert pontosan tudom, hogy reggel milyen arc fog visszanézni rám: egy egészséges, kipihent és maximálisan hidratált bőrű nő arca.
  • szerencsére rohanós reggeleken is bátran nyúlhatok utána, mert pillanatok alatt felszívódik, sminkalapnak pedig tökéletes.
Az első néhány alkalommal használva még nem éreztem nagy változást, de folyamatos használata mellett simábbnak és puhábbnak tűnik az arcbőröm. A Ciao Chia az a fajta arckrém, ami apró lépésekkel javítja a bőrünk állapotát - jelenléte nem tűnik fel, de a hiánya annál inkább. 
Jól hidratál, a kombinált bőrnek is jó társa lehet, vízhiányra pedig az egyik legjobb megoldás.


Tropicscrub arcradír 60 ml / 2.990 Ft

"A tisztító bromelinben gazdag ananászpor és a kis szemcsés olíva és mandulamag finoman dörzsöli le az elhalt hámsejteket, így lesz a vékony, erejét vesztett, érzékeny bőr antidótuma.
Tettünk bele bőségesen frissen szárított élénksárga mangóport és ápoló E-vitamint.
Engedd, hogy illata elsodorjon egy trópusi gyümölcsökkel teli lakatlan szigetedre, miközben a krémes mangóvaj selymesen hidratálja arcbőröd." - olvasható a cég honlapján a termékleírás.





Fizikai arcradírt már nagyon régen próbáltam, hiszen egy elég hatékony kémiai hámlasztó rutint építettem ki az utóbbi években, ennek az ananászos-mangós csodának viszont egyszerűen nem lehetett ellenállni.
Emlékszem, amikor először próbáltam ki, este 11 körül hullafáradtan vonszoltam be magam a fürdőszobába, és unottan nyúltam ez után a radír után. Miután lemostam, alig hittem el, amit láttam: puha, telt és hidratált lett a bőröm tőle.


Azoknak a nőknek ajánlom, akik nem dőlnek be a "cukor + illóolaj = arcradír" sztereotípiának, hanem ennél sokkal többre vágynak. Só/cukor helyett magőrleményekkel fényévekkel kellemesebb élmény arcot tisztítani.



Trópusi nyár ajakbalzsam kakaóvajjal 8ml / 990 Ft

"Csöppenj bele a trópusi szigetvilág hangulatába akár ősszel vagy télen!
Miközben az ajakbalzsam ápol, szépít még a napsugarak káros hatásaitól is védi ajkaid.
Az antioxidáns kakaóvaj és méhviasz a hozzáadott E-vitaminnal maximális hidratálást biztosít ajkaidnak.
A stiftes adagoló higiénikus használatot tesz lehetővé, akár úton- útfélen is előkaphatod táskádból!
Nem rendelkezik utószárító hatással.
Ha kicsit le is nyelsz belőle, semmilyen káros anyag nem jut a szervezetedbe."


Kb. két hónapja használom ezt az ajakápolót, így bőven van tapasztalatom arról, hogyan viselkedik a leghidegebb téli napokon, és olyankor is, amikor már sokkal kellemesebb az idő.


Az összetevői fantasztikusak (többek között bio kakaóvajat, méhviaszt, E-vitamint, és bio sheavajat is tartalmaz), az illata és íze pedig egy hatalmas szelet citromos tortára emlékeztet.
Ez egy picit keményebb textúrájú ajakápoló, nagyon gazdag és sűrű, amire nekem télen nagy szükségem van.
Nagyon szép fényt ad az ajkaknak, jól hidratál, rúzsozás alatt pedig hibátlanul működik.


A bejegyzésben bemutatott termékek és további szépségek megtalálhatók a Magister Products webshopjában a www.magisterproducts.hu weblapon, illetve a néhány napja megnyílt Magister Products Referencia Szaküzletben (Csongrádi sgt. 27.).



* szponzorált bejegyzés, támogató: magisterproducts.hu

You May Also Like

2 megjegyzés