KÖNYVAJÁNLÓ | Karen Frazier: Gyógyító kristályok

by - április 08, 2019

Karen Frazier újdonságától bevallom, féltem egy kicsit, mert komfortzónán kívüli élmény volt - ezt már az ajánló olvasásakor is sejtettem. Két dolog miatt mégis belevágtam az olvasásába: egyrészt szeretem a kihívásokat, másrészt kíváncsi voltam, hogy az írónő vajon meg fog-e tudni győzni arról, hogy nekem is szükségem van egy gyógyító kristályra.



Kezdjük a metafizikus parapszichológiából PHD-zett, majd intuitív gyógyítóvá vált írónővel és az ő kivételes tevékenységével: a kötet révén 90 hétköznapi probléma (mint pl. alvászavar, döntésképtelenség, szociális szorongásos zavar, önértékelés, tisztánlátás) megoldási stratégiájával találkozhatnak az olvasók.

Karen mindehhez a kristályok erejét hívja segítségül, hiszen bizonyított tény, hogy az ásványi kristályok képesek pozitív energiával feltölteni az embert és a környezetét. Az sem titok, hogy mindenkinek megvan a maga gyógyköve, amellyel megelőzheti vagy orvosolhatja problémáit. Minden drága- és féldrágakő rendelkezik egy egyedi rezgésmintával, és szerencsére nem csak a legdrágábbak segíthetnek a problémáink orvoslásában, hanem a csupán néhány száz forintért beszerezhető tigrisszem, vagy éppen a méltán népszerű ametiszt is legalább olyan hatékony. Gyógyító kristályainkat elhelyezhetjük a megfelelő csakrákon, hordhatjuk a zsebünkben, vagy aranyfoglalatban ékszerként - ha hiszünk az erejükben, segíteni fognak.




A "Gyógyító kristályok" 359 színes és izgalmas oldalból áll, ami egyébként azt jelenti, hogy egy kellőképpen feszes, lényegre törő és nagyon alapos kiadvánnyal van dolgunk, ami nem engedi meg magának a céltalan fecsegést, hanem pontosan azt nyújtja, amit az ember elvár tőle: pontos és alapos információkat a kristályokról és azok gyógyító hatásairól.
Terjedelme ellenére néhány óra alatt kiolvasható (persze ez egyéni tempótól is függ), és a becsukása után az ember úgy érzi, épp most vett részt egy alapos ezoterikus gyorstalpalón.

Összesen hat fejezetben olvashatunk a kristályokról: a kiadvány kitér például a kristálygyógyítás alapjaira és a kristályvásárlás folyamatára is, emellett az utolsó fejezetben közel 100 kristály profiljával is megismerkedhetünk.

A könyv befejezése után lesz egy erős alaptudásunk, aminek mentén már össze tudunk állítani egy alap kristálykészletet önmagunk részére, mert tisztában leszünk a saját megoldásra váró problémáinkkal és azok spirituális gyógymódjával.
A "Gyógyító kristályok" tipikusan az a könyv, amit az ember sokszor csak lekap a polcról és belelapoz, mert bármilyen kérdés vagy bizonytalanság merül fel az ember lányának életében, ebben a kötetben tuti, hogy talál valamilyen választ rá. 



Hogy kinek ajánlom? Őszintén, szerintem ennek a könyvnek kötelezőnek kellene lennie minden nő könyvtárában. Rengeteg szenvedéstől, szentségeléstől és pénzkidobástól óvna meg mindenkit. Ez a könyv mindenképpen hiánypótló a magyar piacon, hiszen itthon a többség fejében sajnos még mindig idejétmúlt és helytelen képzetek élnek a spiritualitással kapcsolatban, holott ideje lenne ezeket végleg felszámolni.



Kiadó: Alexandra Kiadó
Megrendelhető:  a kiadó honlapjáról < INNEN >
Kiadás éve: 2019
Eredeti cím: Crystals for Healing - The CompleteReference Guide
Fordító: Szabó Nóra
Oldalszám: 518
Ár: 4.800 Ft

You May Also Like

0 megjegyzés