AVON FACECHART | Alkotás, stílus, kreatív énidő

by - április 26, 2020

Amióta érvényben van a kijárási korlátozás, számomra átértékelődött az énidő fogalma. Jelenleg minden apró, lopott, hasznosan eltöltött percnek, amit magamra tudok szánni, nagyon tudok örülni.  Az énidő ugyanis -sok véleménnyel ellentétben- egyáltalán nem haszontalan időtöltést jelent, sokkal inkább töltekezést és megújulást.
A jelenlegi nehéz időszakban és a társas programok hiányában sokan több időt töltünk otthon, a megszokottnál gyakrabban főzünk, mosunk és takarítunk. Hasznos tevékenységek ezek is, de fontosnak tartom, hogy saját magunkkal, kreatívan és aktívan használjuk a szabad perceinket.

Az AVON csapata és Szabó Doris sminkmester ezekben a napokban egy igazán izgalmas időtöltésre invitált minket, ami remek szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az AVON facechart kit segítségével a legegyszerűbb sminkektől kezdve a legextravagánsabbakig kipróbálhatunk bármit, amit a fantáziánk és a kézügyességünk megenged. Mindössze néhány sminktermékre és egy papírlapra van szükségünk ahhoz, hogy ötleteljünk és kreatívan, a sminkelés gyakorlásával töltsük el a szabadidőnket. Ha pedig profik vagyunk papíron, elkezdhetjük a saját arcunkon is a kísérletezést...


Egy jó smink kiemeli az egyéniséget és a szépséget, elrejti az apróbb szépséghibákat, és akár éveket is fiatalít a megjelenésen. Ennek ellenére azt tapasztalom, hogy sokan vannak, akik szeretnének sminkelni, de vagy nem mernek, vagy nem csinálják jól.
Sokan bizonytalanok abban, hogy hol és hogyan kezdjenek hozzá, milyen sminktermékeket vásároljanak, melyek azok a színek, amelyek jól állnak nekik, milyen technikával dolgozzanak, milyen sorrendben vigyék fel a termékeket, és még hosszan sorolhatnám, mi mindenben lehet kételkedni kezdő sminkelőként.
A kísérletező kedvű, a sminkelést gyakorolni akaró nőknek mindenképpen ajánlom, hogy próbálják ki a facechartos sminktervezést, mert remek lehetőség a fantáziánk szabadon engedésére.



Ti milyen gyakran sminkeltek?
Kipróbálnátok a facechart-ot?


#avonfacechart #promóció

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. De jó lett! Még sosem csináltam hasonlót. *.* Ha egyszer nyomtató közelébe kerülök, biztosan nyomtatok néhány sablont magamnak, és én is kipróbálom ezt a fajta sminkelést.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképp érdemes egy próbát tenni vele, nagyon fany énidő kerekedhet belőle!
      Ha gondolod, írj a beutyblog@gmail.hu-ra egy levelet, szívesen postázok neked néhány sablont.

      Törlés